HBN-NIRI Kapsamlı Teknik Eğitimleri

markaisbirligi.com alt markası Hygienic Business Networking, hijyen dünyasından tarıma, filtrelemeden yalıtıma kadar neredeyse her endüstride çeşitleri kullanılan nonwoven (dokunmamış) ürünler endüstrisine teknik eğitim, üretim ve tanıtım alanlarında değer katacak yeni bir işbirliğine imza atıyor.

markaisbirligi.com olarak her türlü işbirliğinin, bilginin üretimi ve dağıtımı da dahil olmak üzere, güven esasına dayandığına inanıyoruz.

Kaliteli, içeriği güvenilir, verimliliğe direk olumlu etkileri olan teknik eğitimlere ulaşmak, kısacası doğru teknik bilginin edinimi ve dağılımı oldukça masraflı, zaman alıyor ve vasıflı ekipler gerektiriyor.

Tam da bu nedenle, markaisibirligi.com alt markası HBN’nin alanında 400’ün üzerinde projeye imza atmış, dünya çapında 200’den fazla müşteriye hizmet veren, İngiltere menşeili bağımsız inovasyon ve araştırma enstitüsü NIRI Ltd. ile işbirliğini sunmaktan gurur duyuyoruz.

Hygienic Business Newtorking - Nonwovens Innvovation and Research Institute işbirliği, nonwoven alanında yapılan farklı uygulamalara özel, kapsamlı teknik eğitim serilerini Türkiye’de İLK DEFA gerçekleştiriyor.

Nonwoven özelinde işlenen her bir konuyu baştan sona ele alan ve uygulamalı dersler içeren HBN - NIRI Kapsamlı Teknik Eğitim Serileri, İngiltere menşeili Nonwoven Innovation and Research Institute eğitmenleri tarafından verilir.

Dersler, yine Türkiye’de bir ilk olarak, İngilizce’den Türkçe’ye SİMULTANE çevirilir. Böylece, nonwoven alanında faaliyet gösteren, endüstriye hizmet veren, veya sektöre yeni girecek firmaların ve profesyonellerin dil engeline takılmadan, doğru ve güncel bilgiye, zamandan ve paradan tasarruf ederek ulaşması sağlanır.

HBN - NIRI Kapsamlı Teknik Eğitimleri